Gy. P. hat éve dolgozott a Gazdagréti Szivárvány Óvodában, és egymással ellentétes sajtóhírek jelentek meg arról, hogy korábban érkezett-e a panasz a viselkedésére.


Korábban már érkezett panasz a szexuális kényszerítés miatt letartóztatott újbudai óvodapedagógusra, de az óvoda vezetése azért nem mert fellépni ellene, mert a férfi a helyi önkormányzat egyik tisztségviselőjének a fia – írja a Magyar Nemzet.

Ahogyan beszámoltunk róla, a 11. kerületi rendőrkapitányság szexuális kényszerítés bűntett megalapozott gyanúja miatt nyomozást folytat a Gazdagréti Szivárvány Óvoda egyik óvodapedagógusa ellen. A férfit őrizetbe vették a rendőrök.

Ezzel szemben a Blikk úgy tudja, a letartóztatott óvodapedagógusra, Gy. P.-re korábban nem érkezett panasz a viselkedése miatt. Az egyik szülő a lapnak azt mondta, ellenkező esetben azonnal értesítette volna az illetékeseket.

„Sok a kérdés, a kétely, és összetört a bizalom” – mondta az édesanya a közfelháborodást keltő üggyel kapcsolatban.

A 11. kerületi önkormányzat közleményben tudatta, hogy belső vizsgálatot rendelt el az ügyben, egyúttal azt is közölték, hogy korábban nem érkezett hozzájuk panasz a pedagógussal kapcsolatban. A Blikk szerint Gy. P. a letartóztatását az Igazságügyi Megfigyelő- és Elmegyógyintézetben tölti, mert miután őrizetbe vették, megpróbált végezni magával.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!