A fejüknél összenőtt Lori és George Schappell számára az orvosok nem jósoltak hosszú életet, ám ők erre alaposan rácáfoltak: az amerikai sziámi ikerpár szeptemberben 62 éves lesz.


Amennyire csak lehet, igyekszik teljes és önálló életet élni a világ legidősebb sziámi ikerpárja, Lori és George Schappell, akik még a randizásról és a szexről sem mondtak le.

Lori és Dori Schapell 1961 szeptemberében született az amerikai Pennsylvania államban. Sziámi iker lányokként jöttek a világra, a fejüknél összenőve.

Lori és George intézetben nőtt fel, és ugyan a frontális lebenyük 30 százalékán, illetve a létfontosságú érhálózaton is osztoznak, mégis igyekeznek teljes és önálló életet élni – ebbe beletartozik a randizás is. Lori elárulta, mindig is szeretett volna családot alapítani, férfival is volt már, a szüzességét 23 évesen vesztette el második barátjával.

„Mivel nem egy irányba néz a fejünk, George a csókolózást is ignorálni tudta” – jegyezte meg Lori, akit 2006-ban eljegyeztek, de az esküvő előtt vőlegényét halálra gázolta egy részeg sofőr. Ez annyira megviselte Lorit, hogy csak nemrég kezdett el újra randizni.

Születésükkor az orvosok azt jósolták, Lori és George a 30 évet sem éri meg, ám ők jócskán rácáfoltak erre: az amerikai sziámi ikerpár szeptemberben 62 éves lesz. Határozott céljuk, hogy a lehetőségeikhez képest továbbra is teljes életet éljenek.

Forrás: RTL


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!