Bátor lépés a Netflixtől egy szuperhősös sorozat 2024-ben, amikor sorra buknak a műfaj képviselői. Vajon tudott annyit csavarni a streaming óriás a bevált recepten, hogy érdekes maradjon?


Akik ismerik a 2006-os Hősök című sorozatot, azok már most tudják miről szól a Netflix legújabb üdvöskéje, a Szupersejt (Supacell). Csavartak annyit a sztorin, hogy sokaknak ne tűnjön fel, de szerintem, minden pillanatában a Hősöket idézi. Öt karaktert követünk Londonban: Tazer (Josh Tedeku) kisstílű gengszter, akinek a bandája háborúzik egy másik csapattal, hogy uralják a szegényebb negyedet, amiben laknak. Rodney (Calvin Demba) egy ártalmatlan drogdíler, aki próbál nagyra törni.

Sabrina (Nadine Mills) egy keményen dolgozó nővér és főszereplőnk Michael (Tosin Cole) egy futár, aki el akarja venni barátnőjét és együtt akarja vele leélni az életét.

Nagyon különböző emberek, ám van egy közös minnyájukban: egyszer csak szuperképességeik lesznek. Tazer láthatatlanná tud válni, Sabrinánál a telekinézis jelei tűnnek fel, Andre szuper erős lesz, Rodney nagyon gyors, Michaelt pedig az időmanipulációs képessége teszi különlegessé.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!