Eloise Roberts sem dolgozhat munkahelyén, hiszen óvónő, de több feladatot is kieszelt és több videót is készített, hogy elfoglalja az óvodásait a karantén alatt. De hogy ezekben is minél több változatosság legyen, kitalálta, hogy az esti meséjét sem a nappaliján, a kanapén olvassa fel nekik, ahogy szokta, hanem egy másik hátteret választva, kimegy a partnere, Steph Smith által vezetett lovasiskolához.


Így végül az óvónő felolvasott, miközben mutogatta a könyvet, a párja operatőrködött, a két ló, Sarsons és Anakin pedig a háttérben álldogált a karámban.

Vagyis ez lett volna a terv, csakhogy Roberts éppen csak elkezdett mesélni, mikor a lovak elkezdenek mozgolódni, bár még nem is tudja, hogy mi is történik, Roberts elkezd kuncogni, aztán Smith is, remeg is a kezében a kamera, aztán hátranéz az óvónő, és kiül az arcára a döbbenet:

Sarsons és Anakin ugyanis elkezdett párosodni.

Persze ezt a videót nem lehetett elküldeni a gyerekeknek - meg félbe is szakadt a felolvasás, mert mikor újra nekikezdtek, akkor a lovak is, és ezért egy másik helyszínen készítették el - Roberts mégis feltöltötte a Facebook-oldalára, hogy a barátai és családtagjai is szórakozzanak egy kicsit, ahogy ők is szakadtak miatta a nevetéstől.

Roberts arról mesélt, hogy a lovak, míg el nem kezdett olvasni, nem csináltak semmit, Anakin ráadásul tavaly lett kiherélve, szóval, ha nem is volt elképzelhetetlen, kicsit volt az esélye mindennek.

Koronavírus - Még több hír a témában


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!