A sorozatgyilkossággal vádolt férfi azzal csábította áldozatait, hogy segítséget kért elásott kincsek kiásásához. A a washingtoni erdőkben aztán nem a kincset ásta ki, hanem őket el.


A 40 éves Richard Bradley Jr. már két és fél éve ült börtönben gyilkosság vádja miatt, de most további három gyilkossággal vádolják.

Bradley-t eredetileg 2021 májusában vádolták meg azzal, hogy állítólag megölte és eltemette a 44 éves Brandi Blake-et az auburni 160 hektáros Game Farm Parkban. Miközben exhumálták a holttestét, a hatóságok három másik ember maradványait találták meg a közelben, akiket később Bradley további áldozataiként azonosítottak: a 36 éves Emilio Maturint, az 59 éves Michael Goemant és Goeman 31 éves fiát, Vance Lakey-t, a The Seattle Times által megszerzett bírósági dokumentumok szerint.

Mind a négyüket röviddel azután gyilkolták meg, hogy jelentős pénzösszeghez jutottak. Bradley állítólag mindegyiküknek azt mondta, hogy segítségre van szüksége egy aranykészlet kiásásához az erdős területen, azonban

Maturin volt az első, aki eltűnt, barátnője 2019 szeptemberében jelentette be eltűnését, két héttel azután, hogy utoljára élve látták. Elmondta a nyomozóknak, hogy hallotta, amint Bradley azt mondja Maturinnak, hogy

Bár szkeptikus volt, Maturin mégiscsak követte a vádlottat a nagy parkba vadonatúj BMW-jével, és egy font heroint, némi metet és 15 000 dollár készpénzt vitt magával a bírósági dokumentumok szerint.

Bradley ezután két évet kivárt, majd két embert vett célba.

Goeman nagy örökséget kapott röviddel azelőtt, hogy őt és fiát 2021 márciusában agyonlőtték, holttestüket egy karbantartatlan úton fedezték fel nem messze a parktól.

Blake mindössze két hónappal az apa-fia páros után tűnt el, nem sokkal azután, hogy 20 000 dollárt nyert egy kaszinóban. Holttestét ugyanabban a hónapban találták meg egy sekély sírban.

Bradley-nek, aki a tervek szerint a jövő hónapban áll bíróság elé Blake halála miatt, most a többi gyilkosság miatt is felelnie kell.

(A New York Post nyomán)

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!