A francia kézilabda-válogatott 30-29-re legyőzte Dániát a férfi Európa-bajnokság középdöntőjének utolsó mérkőzésén.

Kapcsolódó

Bukfencezve került helyzetbe a korábbi tatabányai kézis az Eb-n

Milos Vujovicsé volt a meccs legnagyobb gólja, de a csapatát így is nagyon elverték.

Az összecsapás előtt már biztos volt, hogy a skandinávok elődöntőbe jutnak, de a franciáknak ehhez mindenképp pontot kellett szerezniük. Ennek ellenére a dánok kezdtek jobban, rögtön 5-1-es szériával elléptek, félidőben pedig már 17-12-re vezettek. Térfélcsere után szoros csata folyt a pályán, de egy 3-0-s francia sorozattal a hajrá teljesen nyílt lett és Franciaország bizonyult jobbnak.

RESULT: @FRAHandball ???????? mount an incredible six-goal comeback and take a 30:29 win over @dhf_haandbold ???????? to book their semi-final place at the top of the group. Jacob Holm is @grundfos Player of the Match with 9⃣ goals#ehfeuro2022 #watchgamesseemore pic.twitter.com/9RsLIhSXkU

- EHF EURO (@EHFEURO) January 26, 2022

A meccs miatt egyedül Izland szomorkodhat igazán, egy dán győzelem esetén ugyanis a franciák helyett az izlandiak jutottak volna a legjobb négy közé.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!