F. Vivien már korábban vádalkut kötött a hatóságokkal, önmagára nézve is terhelő vallomást tett.


F. Vivien, a vád koronatanújának meghallgatásával folytatódik kedden a Schadl-Völner-féle korrupciós ügy büntetőpere a Fővárosi Törvényszéken – számol be a Blikk.

A vádlottak között foglalt volna helyet F. Vivien is, aki Schadl György egyik legfőbb bizalmasa és irodájának vezetője volt, és feltételezhetően maga is részt vett több bűncselekményben. A nő azonban vádalkut kötött, és

A tárgyalást vezető bíró elmondta, hogy az elmúlt hetekben megküldték a koronatanútól lefoglalt asztali naptár digitalizált változatát. Papp Gábor, Völner Pál ügyvédje szerint

Hozzátette: ha a fentieket tisztáznák, az egy indokkal többet jelentene Varga Judit tanúkénti beidézéséhez.

Dr. Tóth Erzsébet bíró elmondta: „Senki nem mer hozzányúlni, rossz állapotban van. Emiatt az ügyész személyesen is jelen volt a bűnjelek bontásánál a bűnjel csoportnál. Végig figyelemmel kísérte, amikor ezeket a bizonyítékokat berendszerezték a megfelelő kódok szerint. Minden ilyet próbálunk nyomonkövethetővé és ellenőrizhetővé tenni”.

F. Vivien ragaszkodott ahhoz, hogy zárt videó láncon keresztül hallgassák meg, mert nem akart a tárgyalásra egyébként rabláncon bevezetett Schadl Györggyel találkozni. A következő lépésként a bíróságra augusztusban beérkezett pendrive-okat és telefonokat mutatta be a bíróság.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!