Rémálommá vált a thaiföldi esküvő, miután a magából kivetkőzött vőlegény lövöldözni kezdett. A rendőrség szerint a férfi részeg volt, de a pontos indíték nem derült ki.


Rémálommá vált egy thaiföldi esküvő, miután a vőlegény a nagy napon pisztolyt vett magához és lövöldözni kezdett, négy ember halálát okozva - írta meg a Daily Star.

A thaiföldi parasportoló és volt katona, a 29 éves Chaturong Suksuk lelőtte a menyasszonyát és három másik vendéget, majd öngyilkos lett az esküvője napján.

Suksuk és a 44 éves Kanchana Pachunthuek szombaton házasodtak volna össze Thaiföld északkeleti részén.

A helyi rendőrség beszámolója szerint a vőlegény ittas állapotban volt, de a pontos indíték nem derült ki. Egyelőre annyit lehet tudni, hogy a fegyvert és a lőszert tavaly vásárolta legálisan.

A thaiföldi lapok szerint a pár az esküvő alatt összeveszett, majd Chaturong elbizonytalanodott a közte és a menyasszonya között fennálló korkülönbség miatt.

Chaturong egyébként tavaly ezüstérmet szerzett úszásban az Indonéziában megrendezett ASEAN Para Játékokon. A parasportoló a jobb lábát a Thaiföld határain járőröző félkatonai könnyűgyalogság szolgálatában vesztette el.

(via atv.hu)

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!