Mindent megtett a szerencsétlenkedő férfi, hogy feljusson a marokkói járatra. Az akció vége minden bizonnyal komoly pénzbüntetés lesz.


Ritkán látható szerencsétlenkedésbe fulladt egy utas kísérlete arra, hogy feljusson a nem sokkal korábban lekésett repülőgépre. A férfi a Málagából Marokkóba induló Ryanair-járatáról csúszott le percekkel korábban, de esze ágában sem volt Spanyolországban maradni, írja a LADbible.

Mászás közben azonban megcsúszott, és a hátizsákjára esve az aszfalton landolt.

A repülőtér üzemeltetője megerősítette, hogy az eset a napokban történt Málagában. A férfit feljelentették a repülésbiztonsági szabályok megsértése miatt, ezért komoly pénzbüntetésre számíthat.

A Benny Hill-filmbe illő repülőtéri szerencsétlenkedést itt lehet megnézni:

@tripulantesaereostaok Un pasajero llegó tarde al embarque de su vuelo, en el aeropuerto de Málaga, al estar el embarque cerrado el pasajero decidió acceder por la pasarela hasta el avión pero el mismo ya se había desconectado del finger y estaba con puertas cerradas y comenzando su retroceso desde el parking . Desconocemos si se han tomado acciones por arte de las fuerzas de seguridad . #pilot #pilotlife #aviation #avgeek #aircraft #cockpit #instapilot #airplane #flying #flight #tripulantesaereosta #pasajero #ryanair #malaga ♬ sonido original - tripulantesaereosta


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!