Testvére lesoványodva, repedt bordákkal és égésnyomokkal került kórházba. Az amerikai gyerekek anyját és párját gyanúsítják a gyilkossággal és a bántalmazással.


Holtan találtak a rendőrök egy 5 éves kisfiút egy amerikai család házában Arkansas államban – írja a Daily Mail.

Halálára azután derült fény, hogy a nagymama elment a család házához, hogy láthassa az unokáit. Az asszony már több mint egy éve küzd azért, hogy ő nevelhesse a a kisfiút és a kislányt, múlt héten pedig a bíróság úgy döntött, hogy hétvégén nála lehetnek a gyerekek. Amikor a mama pénteken megérkezett a házhoz, azt látta, hogy a 7 éves kislány borzalmas állapotban van.

A nagymama értesítette erről a rendőröket, akik később körbenéztek a házban, ekkor találták meg a padló alatt a halott kisfiút. A megyei rendőrség letartóztatta a gyerekek édesanyját és annak párját, akiket gyilkossággal, kiskorú veszélyeztetésével, holttest bántalmazásával, és tárgyi bizonyítékok manipulálásával gyanúsítanak.

A nagymama barátnője adománygyűjtést indított a GoFundMe oldalon, hogy a pénzből finanszírozhassák a temetést és a kislány gyógyulásának költségeit. Az adakozók már több mint 11 ezer dollárt (4,1 millió forint) adtak össze nekik.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!