A feltételezett gyilkossal közös gyermekük volt kérdéses, miután a férfi szabadlábon védekezhet. A nagyszülők gyorsan intézkedtek.


Július végén jelentette be Simsik Cynthia édesapja, hogy eltűnt 31 éves lánya. Öt nappal később, egy kapualjban találták meg a holttestét, műanyag fóliába tekerve. A nő napok óta halott lehetett, amikor rátaláltak. A feltételezések szerint volt párja, Cs. György lehetett az elkövető.

A rendőrség hamarosan őrizetbe vette a 44 éves férfit, akit gyilkossággal gyanúsítanak. Bár feladta magát, a bűncselekményt azóta is tagadja.

A döntést azzal indokolták, hogy az eljárás során szabálysértés történt. Ez a döntés megrendítette Simsik Cynthia családját, akik döbbenten állnak a férfi szabadon engedése előtt.

Simsik Cynthia és Cs. György közös kislánya, Mia sorsa kérdéses volt a tragédia után. A nagyszülők azonnal intézkedtek, hogy a gyerek hozzájuk kerüljön, mivel nagyon féltették őt Cs. Györgytől. Végül megszületett a jogerős végzés, amely alapján Mia és Dominik, Cynthia másik gyermeke, a nagyszülőknél maradhat. Simsik Cynthia édesapja a Borsnak elmondta, hogy bár a lánya halála mélyen lesújtotta őket, némi vigaszt nyújt számukra, hogy unokáik velük maradhatnak.

– mondta a gyászoló apa, miközben felháborítónak találja, hogy Cs. György szabadon járhat. Most már minden energiájukat arra fordítják, hogy Mia és Dominik képesek legyenek feldolgozni a tragédiát, amely családjukat sújtotta.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!