A vád szerint megölte a feleségét egy floridai plasztikai sebész a nemtörődömségével. Még azt is az áldozatára bízta, hogy a saját érzéstelenítését megoldja, az asszisztenseknek pedig nem engedte, hogy mentőt hívjanak.


A vád szerint megölte a feleségét egy floridai plasztikai sebész – írja a LadBible. A 41 éves Benjamin Jacob Brownt azzal vádolják, hogy egy beavatkozás közben a 33 éves Hillary Ellington Brown halálát okozta. A nő férje klinikáján, a műtőasztalon szenvedett szívleállást. Kórházban még életben tudták tartani egy hétig, de többé nem tért magához, majd elhunyt.

A vád szerint Brown gondatlanságból idézte elő felesége halálát: lidokain túladagolást okozott, majd megtiltotta az asszisztenseinek, hogy mentőt hívjanak.

– sorolja a Santa Rosa megyei seriff hivatalának egy jelentése, hogy mi mindenből tudhatta volna a férfi, hogy baj van. Az is kiderült, hogy Hillary – akinek nem volt hivatalos orvosi képzettsége – maga készítette el az érzéstelenítő oldatot, amit kapott. A jelentés szerint nem is tudta, hogy pontosan milyen gyógyszerek voltak a szervezetében, csak annyit: „színes tabblettákat, köztük váliumot” vett be. Az orvosról a hatóságok azt állapították meg emiatt: nem tud, vagy nem akar törődni betegeivel.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!