Beat azt mondta, hogy amikor elköltözött a családjától mindent a visszatérő koncertjükre tett fel, ami anyagilag kész csőd volt.


A munkásszállóról is mennie kellett Beatnek, a Fekete Vonat tagja emberhez nem méltó körülmények között él most - erről beszélt a zenész a Fókusznak adott interjújában.

A legendás zenekar tagjait megviselte, hogy a teltház ellenére anyagilag kudarc lett a januári nagy visszatérő koncertjük. Beatről már a koncert után azt lehetett hallani, hogy egy munkásszállón lakik. Azóta azonban onnan is el kellett jönnie, romlottak a rapper körülményei.

- mondta a Fókusznak a zenész, aki úgy érzi: soha nem volt még annyira olyan mélyen, mint most. Beat azt is elárulta, hogy mikor 23 év után egy bőrönddel elköltözött a családjától, mindent a Fekete Vonat koncertre tett fel. Ez szakmailag élete csúcspontja volt, anyagilag azonban kész csőd.

Azt ugyan Beat nem árulta el, hogy hol alszik, de úgy fogalmazott: nem emberhez méltó körülmények között.

A zenélés most háttérbe szorult az életében, jelenleg szobafestőként dolgozik, alkalmi munkákból él. Beat azt is elárulta, igaz, hogy kapott 3,7 millió forint előleget a koncertre, de az elment a korábbi tartozásokra, a fellépésre való felkészülésre és arra, hogy egyedülállóként ellássa magát.

A rapper azt mondta, hogy

Arra a kérdésre, hogy miért alakulhatott úgy, hogy egy ilyen híres rapper kénytelen ilyen körülmények között élni, Beat csak annyit mondott: nagyon szerencsétlen ember vagyok.

„Rengeteg dolog van, amit másképp csinálnék: nem lennék ennyire fafejű, nem lennék ennyire makacs. Többet kellett volna engednem, de Isten lássa lelkem, én a siker érdekében tettem mindezt” - mondta a zenész, aki az eset óta a túlélésért küzd.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!