Az erdélyi lány fejére szombat este került a korona. Tündének még másfél hónapja van a világversenyig, ez alatt az idő alatt egy coach is fog vele dolgozni, plusz az angolját akarja még feltuningolni.


Azt már elmondta, hogy kislány kora óta arra vágyott, hogy szépségkirálynő legyen, a 27 éves Blága Tünde egész életében erre készült. Élete első szépségversenyén egyből harmadik lett, majd a Miss Earth Hungary címet is megnyerte. Most a TV 2 stúdiójában beszélt a versenyről.

De az egyéniség, a személyiség, a megjelenés, a kisugárzás, az alázat, ezek azok az értékek, amik nagyon-nagyon fontosak a világversenyen és ki lehet velük tűnni. Hiszen ott már tényleg mindenki gyönyörű, mindenki készült” - szögezte le a szépségkirálynőnk a Blikk szerint.

A Miss Universe Hungary versenyigazgatója, Dr. Özer Nóra még hozzátett egy meghökkentő infót Tünde gondolataihoz.

Blága Tündének még másfél hónapja van a világversenyig, ez alatt az idő alatt egy coach is fog vele dolgozni, plusz az angolját akarja még feltuningolni, hogy tényleg a legjobb formájában álljon novemberben El Salvadorban a világverseny döntőjében a színpadon.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!