Korábban megírtuk, hogy a Pesti Srácok szerint Bayer Zsolt a Magyar Hang egyik újságírójáról beszélt, amikor azt mondta, hogy egy régi harcostársa fiatal fiúk miatt járt Thaiföldre. Most György Zsombor, a lap főszerkesztője reagált Bayer és a Pesti Srácok vádjaira, amiben azt írja, fellobbant a vágy a kormányzati holdudvarban arra, hogy revansot vegyenek Szájer József ügye után.


Vajúdtak néhány napig a hegyek, és törvénysértést szültek: Bayer Zsolt a Hír Tv nevét viselő csatornán leereszkedve régi harcostársáról - néven nem nevezve őt - pedofil bűnelkövetőként beszélt. Majd erre rácsavarodva a Pesti Srácok nevű propagandatermék széles körben felismerhetővé tette azt a személyt, kollégánkat, akit aljas módon bűncselekmény elkövetésével vádolt meg. (Fotót is loptak hozzá, ezt már megszoktuk, a lopás ennek a szennylapnak a legfőbb gyakorlata.) A Magyar Hangot néven is nevezték, nem titkolva, hogy a független szerkesztőséget, ezt a közösséget tekintik egyik fő ellenségüknek. Tíz év alatt volt időnk megismerni Orbán módszereit, csak a határok tolódtak egyre kijjebb.

György szerint kollégájuk már telefonon egyértelművé tette, hogy nem követett el tövénysértést és soha nem létesített testi kapcsolatot kiskorúakkal, sem itthon, sem más országban. Ezen túlmenően szerinte a magánélete senkire sem tartozik.

Bayer Zsolt, a Fidesz 5-ös számú párttagkönyvének tulajdonosa hibázott. Szájer József botrányát úgy facsarta ki, hogy ő került bajba. Azt állította, hogy bűncselekmény jutott tudomására, ám nem tett semmit, nem értesítette a hatóságokat, így ha a történet igaz lenne, ő maga válna bűnössé, morális értelemben mindenképp. A képmutató, velejéig romlott Fidesz mocskos hadjáratba kezdett egyetlen célja érdekében, hogy megőrizze hatalmát. Most egy ember aljas megtámadásával a Magyar Hang és a kritikus magyar sajtó ellen is újabb, megtervezett akció indult. Mi nem akarjuk, hogy a közbeszéd színvonala az ő szintjükre zuhanjon, hogy a ránk szakadó társadalmi problémák helyett rágalmazásokkal legyen tele minden. Ebben a játszmában semmi sem drága nekik, az ember a legkevésbé. De ez nem a mi világunk. Mi nem ilyen országban akarunk élni. És ezzel egyre többen vannak így.

Végül azzal zárja a cikket, hogy megteszik a jogi lépéseket.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!