A az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) órisái átigazolási hírt jelentettek be, a Washington Wizards sztárja, Russell Westbrook a Los Angeles Lakersbe igazol.

"About two weeks ago, Russell Westbrook went to LeBron James' home and together they and Anthony Davis had a conversation about the All-Star guard joining James and Davis on the Lakers."

Read more of @BA_Turner's intel on the Lakers' agreed-upon trade:
https://t.co/WXKwy5GLA7

- Andrew Greif (@AndrewGreif) July 30, 2021

A 2017-ben a liga legértékesebb játékosának választott Westbrookért három játékost, Kyle Kuzmát, Kentavious Caldwell-Pope-ot és Montrezl Harrellt, valamint a csütörtöki draft első körében kiválasztott Isaiah Jackson játékjogát adja oda a Lakers.

Westbrook Los Angeles-i születésű, a UCLA egyetemi csapatát kétszer is a bajnoki négyes döntőig vezette. Az irányító vezeti a liga történetében a legtöbb tripla duplát szerezte, pályafutása során 184 alkalommal ért el kétszámjegyű eredményt három statisztikai mutatóban. Az előző szezonban a Washingtonban meccsenként átlagban 22,2 pontot, 11,5 lepattanót és 11,7 gólpasszt ért el.

Westbrook érkezésével elképesztő trió áll össze a Lakersnél, ugyanis a tavalyi bajnoknál ott van LeBron James és Anthony Davis is, igaz, az előző idényben mindketten sokat voltak sérültek, így a gárda a playoff első körében búcsúzott a későbbi döntés Phoenix Sunsszal szemben.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!