Bár a Fradi még nem jelentette be hivatalosan, a Buducnost Podgorica női kézilabdacsapata hétfőn a hivatalos honlapján azt írta, a magyar klubnál folytatja pályafutását Itana Grbic.

Kapcsolódó

"Nem értjük a döntését a Bajnokok Ligája kezdése előtt egy hónappal, de sok sikert kívánunk neki az FTC-ben"

Irányítót szerződtetett a Ferencváros női kézilabdacsapata.

A montenegrói válogatott irányítónak a hírek szerint komoly összeggel tartozott a klub, ezért kérvényezhette szerződése felbontását. Ő azonban távozni akart, így a klub sok sikert kívánt neki Budapesten, az FTC mezében.

A lap szerint Andrea Lekic tavalyi sérülését követően az edző, Bojana Popovic úgy gondolta, Grbic köré építette a Buducnost játékát. Erre készült idén is, ekkor jött az irányító bejelentése. A klub egyébként gyorsan lépett, és a Ljubljanától visszaigazolta Matea Pletikosicot.

A helyi Vijesti utolérte a játékost, aki elmesélte, mi is történt valójában.

"Mindenki tudja, mennyire szeretem a Buducnostot, de senkit sem szeretek jobban, mint magamat. Az egyetlen kiút az volt, hogy elhagyom a klubot. Ez a döntés nem tegnapi, a vágy hosszabb ideje megfogalmazódott már bennem.

A szerződésem alapján minden jogom megvolt a távozáshoz, ezért úgy döntöttem, hogy elengedem az adósságaimat, és elmegyek

- mondta.

"Jelenleg egyszerűen nem érzem jól magam mentálisan, nem vagyok boldog és elégedett. Tisztában vagyok vele, hogy egy kellemetlen pillanatban hagyom el a klubot, és nem lesz könnyű alkalmazkodnom új csapatomhoz. De sohasem féltem a kihívásoktól" - tette hozzá.

Azt mondta, csak úgy tudott dönteni, hogy félretette, kikapcsolta minden érzelmét.

Már nem tudom elképzelni magam ezen a helyen, nem lehet pénzzel megvenni a boldogságomat és az érzéseimet

- mondta.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!