Jamie Spears szerint csak kevesen tudják az igazságot a lánya és közte történtekről. Az emberek többsége csak Britney szavai alapján alkotott véleményt.


Tíz év után először adott interjút Britney Spears apja. A 70 éves Jamie Spears a Daily Mailnek megmagyarázta lánya gyámsága alatt tanúsított viselkedését, majd egy ponton azon töprengett, hogy az egyre furcsábban viselkedő énekesnő életben maradhat-e külső beavatkozás nélkül.

Jamie Spears a lapnak elmondta: korábban azért döntött a szokatlan intézkedések mellett, hogy megóvja lányát élete legnehezebb időszakában. Szigorúságával pedig nemcsak Britneyt, hanem az énekesnő és két gyereke kapcsolatát is megmentette. Az apa elismerte, hogy pokoli éveken vannak túl, de tiszta szívből szereti a lányát, és ki tudja mi lenne Britney-vel a gyámsága nélkül, még az is lehet, hogy már nem lenne életben. Ennek ellenére nem akar több dolgot elárulni a történtekről, mert attól tart, hogy azzal csak még mélyebbre taszítaná az egyébként is gondokkal küzdő sztárt.

A lap kérdésére elárulta, hogy a bírósági döntés óta nem tartja a kapcsolatot Britney-vel. Jelenleg a másik lányával él Louisianában, akit szintén elhordott mindennek a közösségi médiában az énekesnő. Jamie Spearsnek nagyon hiányoznak unokái, akik most lánya korábbi férjével, Kevin Federline-nal élnek.

Jamie Spears a beszélgetésben kitér arra, hogy amikor lánya gyámja lett, Britney-nek egy vasa sem. Az apa vezetésével azonban a helyzet gatyába rázásán dolgoztak, végül sikerült egyenesbe hozni az énekesnő pénzügyeit. A férfi a beszélgetés végén nyomatékosítja, hogy a többségnek fogalma sincs az igazságról, az emberek csak Britney kijelentései alapján alkottak vélemény a történtekről.

Britney Spears 2007-ben vált el férjétől, ezután kezdett furcsán viselkedni. Az énekesnő előbb kopaszra borotválta a fejét, agresszív lett, végül drogproblémák miatt kórházba került. Ekkor nevezték ki gyámjának az apját, aki egy idő után nemcsak a sztár pénzügyei, hanem szinte egész élete felett diszponált.

Britney Spears felett egy tavaly novemberi bírósági döntés értelmében megszűnt az apja gyámsága. A sztár azóta egyre furcsábban viselkedik: rendszeresen posztol félmeztelen vagy teljesen csupasz fotókat magáról a közösségi oldalakon.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!