Demeter Györgynek három éve térd alatt amputálni kellett a bal lábát, és fél szemére megvakult. Ma már azonban teljes életet él, és sokan köszönhet párjának, akivel szeretnének egybekelni.


Három és fél évvel a lábamputációja után teljes értékű életet él Demeter György, az énekes szeretné feleségül venni 24 évvel fiatalabb szerelmét - írja a Blikk.

Az XL Sisters és a Bulldózer együttes énekese 1992 óta vokálozott Demjén Ferenc mellett. Három éve szomorú hírek jelentek meg róla: térd alatt amputálni kellett a bal lábát és a fél szemére megvakult. Ahogy Demeter fogalmazott: nem tudott volna túljutni ezen a nehéz időszakon, ha nincs mellette a párja, Judit.

Az énekes és a kedvese a koronavíruson is átestek, György a Péterfi Sándor utcai kórházba került kilenc napra.

„Utána szokatlanul fáradt voltam, ez a betegség utóhatása volt. Ami inkább komolyabb kihívásnak számított, hogy épp a rehabilitációm alatt jött be a vírus az országba, így részben egyedül kellett megtanulnom újra járni” - emlékezett vissza Demeter.

Az énekes azonban „ezt is megoldotta”, önállóan végzi a személyes feladatait, a tisztálkodást, és a házimunkába is könnyedén be tud segíteni. Ahogy mondta: a megpróbáltatások ellenére teljes értékű életet él.

Az énekes sokat köszönhet a párjának is, akivel öt éve alkotnak egy párt, és szeretnének összeházasodni.

- mondta Demeter György. Mivel a rokkantnyugdíja mindössze negyvenezer forint havonta, így most spórolniuk kell, hogy úgy vihessék végig a nagy napot, ahogy megálmodták.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!