A Kutyapárt társelnöke azt azonban leszögezte, hogy direktben nem állnak be a jelenlegi főpolgármester mögé. A Jobbik-Konzervatívok jelöltje vállalná az előválasztást is, amennyiben arra sor kerül.


„Szerintem annyit meg tudunk tenni, szerintem így is fogunk tenni, hogy nem indítunk úgymond Karácsony Gergely ellen másik főpolgármester-jelöltet. De azért azt értse meg mindenki, hogy tényleg tök nehéz lenne egy olyan embert támogatni, aki még ha kicsiben is, de azért csinált olyan dolgokat, amik miatt a Fideszt nagyon erősen szoktuk kritizálni” - mondta Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt társelnöke a Partizánban.

Ez utóbbiak kapcsán példaként Karácsony mozgalmának rejtélyes támogatását, valamint a főváros saját konzultációját hozta fel, ami véleménye szerint erősen hajazott a kormány nemzeti konzultációjára.

- erősítette meg a döntésüket.

Eközben az Index számolt be arról, hogy a Jobbik – Konzervatívok saját főpolgármester-jelölttel vágnak neki a 2024-es önkormányzati választásoknak. A párt Brenner Koloman országgyűlési képviselőt, az Országgyűlés volt alelnökét indítja.

A jobbikos politikus úgy fogalmazott, hogy azért vállalta el a feladatot, mert rá kellett arra jönnie, hogy „függetlenül a városvezető személyétől, párthovatartozásától, néhány kérdésben negyed évszázad alatt sem történt előrelépés". Ide sorolta az aluljárókban az ön- és közveszélyes emberek jelenlétét.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!