Németh Zsolt, a külügyi bizottság fideszes elnöke ennél is élesebben fogalmazott, a szlovák külügyminiszterrel kapcsolatban, szerinte Rastislav Káčernek sürgősen fel kell keresnie egy pszichiátert.


Káčer posztjában a Kígyó sziget védőit idézve azt üzente Orbán Viktornak, „húzz a faszba!”, hozzátéve, a magyar kormányfő szerinte Vlagyimir Putyin orosz elnökkel kollaborál.

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára a Telexnek úgy reagált a szlovák külügyminiszterm mondataira, hogy

Németh Zsolt, a magyar Országgyűlés Külügyi Bizottságának Pozsonyban tárgyaló fideszes elnöke pedig pszichiáterhez küldené a szlovák külügyminisztert annak kapcsán, hogy a közelmúltban kijelentette: ha Vlagyimir Putyin orosz elnök legyőzné Ukrajnát, akkor Magyarország bejelentené területi igényét Szlovákiával szemben.

„Jól ismerem Káčer urat, hiszen budapesti nagykövet volt, többször találkoztam vele. Azt kell mondanom, rendkívüli mértékben aggódom az ő mentális egészségéért. ”

– reagált Németh Zsolt az Új Szó szerint.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!