A 8 éves Raylee JoLynn Browning egy évvel ezelőtt karácsonykor, december 26-án vesztette életét súlyos vérmérgezés következtében, írja a People.

A kislányt nevelőanyjának testvére vitte be a kórházba, és a testén található zúzódásokról azt állította, a lány zuhanyzás után csúszott meg a fürdőszobában.

hirdetés

Egy nyugat-virginiai apát, barátnőjét és barátnőjének húgát tartóztatták le Raylee halálának ügyében, mivel a vádak szerint éheztették, szomjaztatták és bántalmazták a kislányt.

A kislány nevelőanyjának testvére, a 35 éves Sherie Titchenell először azt állította, Raylee a 7 féle gyógyszer miatt lett rosszul, amit szedett, de nem sokkal később már arról beszélt, hogy a kislány elesett a fürdőszobában.

A nyomozás során mindhárom gyanúsított egymásnak ellentmondó magyarázatokkal szolgált Raylee állapotát illetően, erre figyeltek fel a nyomozást vezető hatóságok.

A 36 éves nevelőanya, Julie Browning három saját gyermeke is a házban élt, egyikük a nyomozás során elmondta, anyja

sokszor büntette Raylee-t azzal, hogy napokig nem kapott se ételt, se italt, vagy épp arra kényszerítette, hogy a földön aludjon pelenkában, ha véletlenül bepisilt álmában.

A gyerek elmondása szerint néhányszor rajtakapta mostohatestvérét, hogy

a WC kagylóból ivott, és valószínűleg innen kaphatta a fertőzést. „Mondtam neki, hogy az a víz piszkos, de biztos túlságosan szomjas volt már”.

Az orvosi jelentés szerint a Raylee halálát okozó szepszist valószínűleg egy fertőzés válthatta ki, és az sem kizárt, hogy a szervezetében talált autizmus- és hangulatjavító gyógyszereket is orvosi utasítás nélkül adták be a kislánynak, akit valójában egyik betegséggel sem diagnosztizáltak.