A Konyhafőnök VIP kapcsán nemrég a bennetek felmerülő kérdésekkel kerestük meg az RTL Klubot, hiszen valóban izgalmas, hogy mi lesz például azzal a rengeteg alapanyaggal, amiből két-három szemet használnak csak fel a versenyzők.

Kapcsolódó

De mi lesz a sok alapanyaggal, ami főzés közben megmarad A Konyhafőnök VIP-ben?

Igyekeztünk választ találni A Konyhafőnök VIP kapcsán felmerült olvasói kérdésekre.

De ne menjünk el a legutóbbi adás mellett sem, ebben egyébként Völgyesi Gabi énekesnő búcsúzott a műsorból. Előtte még Bódi Sylvivel közösen főztek, séfjük, Sárközi Ákos pedig egy-két jó tanáccsal is ellátta őket egy készülő cukorsziruppal kapcsolatban. Völgyesi inkább a saját megérzései után ment, természetesen a végeredmény nem lett jó, amit Sárközi fel is rótt nekik.

Ha lemegyek nektek segíteni, akkor én segíteni megyek, és nem szemétkedni. Ha nem a recepturát követitek, én nem tudok segíteni

- mondta a séf.

Kicsit rosszul esett, mikor azt mondta Ákos, hogy nem szemétkedni jött le, hanem segíteni. Én nagyon jól tudom, hogy segíteni akart, én végig éreztem ezt. Nekem ezért nagyon szimpatikus. De én ezt egy kicsit felülírtam, amit mondott, hogy pontosan hány gramm és milliliter kell ahhoz a cukorsziruphoz, miután láttam, hogy az idő telik, és szerintem jó lesz úgy is, ahogy mi összeállítottuk. Nem lett.

- magyarázta az énekesnő, ami 1 óra 30 percnél látható a jelenet az RTL Moston.

Végül párbajra került sor, Völgyesitől búcsúztak:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!