Moldován András többször közbevágott, Szabó Jánosnál pedig egy ponton elszakadt a cérna.


Drámai pillantok játszódtak le a Cápák között legutóbbi adásában. Egy hétköznapokon programozóként dolgozó családapa vitte be a találmányát, de a befektetők csúnyán széttrolkodták a bemutatóját.

Szabó János ClipCap nevű fejlesztésének lényege, hogy újra visszazárhatóvá teszi a kinyitott alumínium palackokat. A családapa 10 millió forintot kért, hogy a terméket költséghatékonyabban és nagyobb darabszámban gyárthassa, és mindezért 10 százalékos tulajdonrészt ajánlott.

Moldován András azonban azzal vágott közbe a bemutatóba, hogy „ne már, Jancsi, feltaláltad a kupakot”? Ezután is többször belevágott János szavába, amit egy ponton a férfi megelégelt.

- mondta a könnyeivel küszködve János.

Ezután már Moldován is komolyan vette a dolgot, de azt mondta: szerinte ez a termék egy becsapás.

„Te is becsapsz minket, amikor azt akarod velem elhitetni, hogy én nem hallgattalak végig, ahelyett, hogy arra gondolnál, nem mondasz érdekeset. Valakinek egyszer meg kell mondania, hogy ne csináld, mert a vesztedbe szaladsz. Ez nem vállalkozás” - fejtette ki a cápa. Ezzel pedig lényegében a többiek is egyetértettek, így végül senki nem szállt be az ötletbe.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!