Szalai Ádám szerint akkora volt az ütközés ereje, hogy az autó megrepesztett egy betonkerítést. Az elkövető a TV2 Kőgazdag fiatalok című műsorában is feltűnt üzletember, Tóth Attila erősen illuminált állapotban hajtott be a kocsijával az egyik utcába, ahol nekiment a focista Mercedes AMG G63 típusú járgányának.


Összetörték a labdarúgó-válogatott nemrég visszavonult csapatkapitánya, Szalai Ádám több tízmilliót érő luxusautóját szombat este Óbudán - írta meg a Blikk.

A lap információi szerint az elkövető a TV2 Kőgazdag fiatalok című műsorában is feltűnt üzletember, Tóth Attila erősen illuminált állapotban hajtott be a kocsijával az egyik utcába, ahol nekiment a focista Mercedes AMG G63 típusú járgányának.

Az üzletember szombaton este hat óra körül zöld Teslájával lezúzta Szalai Ádám éppen ott parkoló gépkocsiját.

– mondta az egyik környéken lakó a Blikknek.

A környékbeliek azt is elmondták, hogy Tóth megpróbált gyorsan elhajtani, de többen hallották a csattanást és marasztalták őt.

Szalai Ádám is nyilatkozott a lapnak.

"Rossz belegondolni, hogy húsz másodpercen múlhatott az életünk. Vilmos testvéremet látogattuk meg a családommal, érkezés után a hátsó ülésről kivettem a kislányomat és elindultunk a ház felé, pár pillanattal később valaki nagy sebességgel belecsapódott az autónkba.

- mondta a magyar labdarúgó-válogatott nemrég visszavonult csapatkapitánya.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!