Egy két vaginával élő nő tartalmat miközben az OnlyFans és a Pornhub oldalakon tartalmat oszt meg, azzal a céllal, hogy pénzt keressen, közben még fel is világosítja az embereket az állapotáról.


A LadBible írta meg, hogy az ausztrál Evelyn Miller, csak akkor jött rá, hogy nem olyan, mint a többiek, amikor megpróbálta feltenni a tampont „arra a helyre, ahol az ember általában a hüvelyét találja”. 17 éves volt, megpróbált szexelni, de partnere hímtagja „egyfolytában falnak ütközött”.

Ennek oka csak 2011-ben derült ki, amikor a nőgyógyásznál egy uterus didelphys néven ismert állapotot diagnosztizáltak nála, vagyis a 31 éves nőnek

Emellett a húgycsöve „rövidebb a szokásosnál”, és a hüvelyei annak két oldalán helyezkednek el.

Evelyn eleinte aggódott, hogy megnyíljon új partnerei előtt az állapotával kapcsolatban. Azt mondja azonban, hogy megtanulta elfogadni ezt, és azóta csatlakozott az OnlyFanshez és a Pornhubhoz, ahol

Evelyn elmagyarázta, hogy ódzkodott a szextől, mivel a partnerei nem tudták, mit csinálnak, és senki sem volt körülötte, akit megkérdezhetett volna.

„Egyszerűen nem tudtam, mi a bajom. Annyira szorongtam a szex miatt – akkor még csak apámmal éltem, így nem volt senki, akihez privátban megkérdezhettem volna. A Google szóba sem jöhetett – egy távoli farmon éltem, és szó szerint csak telefonos kapcsolatunk volt, így nem tudtam csak az interneten utánanézni a tüneteimnek.”

A 2011-es diagnózisának köszönheti, hogy új életet adott neki, 2018-ban pedig OnlyFans fiókot hozott létre férjével, Tomival, és ezt arra használta, hogy felhívja a nők figyelmét.

„Az OnlyFans segített abban, hogy végre elfogadjam az állapotomat. A tartalom létrehozása és az, hogy az embereket komplexen lenyűgözi az állapotom, igazán nagyszerű.”

A párnak két közös gyermeke van, Andrew és Georgia, aminek különösen azért örült Evelyn, mert attól tartott, hogy állapota miatt nem lehet gyermeke.

Azt mondta, hogy szerencsés volt, mivel sok hasonló helyzetben lévő nő üzent neki, és néhányan közülük nem tudtak teherbe esni. Evelyn elmondta, hogy népszerűsége az oldalon tetőzött, amikor terhes volt. Úgy találta, hogy az emberek „igazán hálásak” azért, hogy egy hozzájuk hasonló embert ennyire nyíltan és őszintén látnak állapotáról az interneten, és

Végezetül, azt is megosztotta magáról, hogy amit csinál, „nem érzi megcsalásnak”, mivel „egy hüvelye van munkához, másik játékhoz”.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!