Férjével többek közt az iskolájukban is készítettek szexvideót, emiatt kirúgták őket. Az amerikai nő bosszút forral.


Bosszút ígér egy amerikai nő annak a nőtársának, aki leleplezte, hogy középiskolai tanárnőként erotikus tartalmakat gyárt az internetre - írja a UNILAD.

Samantha Peer történetéről tavaly novemberben számoltunk be. Az amerikai Arizona államban élő nő és férje is ugyanabban az iskolában dolgoztak,

A házaspár nem akarta, hogy kitudódjon a dolog, ezért az OnlyFans-profiljukat is úgy állították be, hogy Arizona államban ne lehessen látni. Ennek ellenére mégis lebuktak: valaki ugyanis értesítette a tankerületet. Peer szerint rosszindulatú kollégái szóltak a diákoknak az iskolában készített szexvideójukról, amely aztán terjedni is kezdett a tanulók körében.

Az iskola vezetősége végül a nőt és férjét is kirúgta. De ha ez nem lett volna elég, az OnlyFans is befagyasztotta mindkettejük fiókját, így ottani tevékenységükkel is fel kellett hagyniuk. Szerencsére jó pár hasonló oldal van még, ahol pénzért oszthatnak meg erotikus képeket és videókat, ezért nem is hagyták abba a meztelenkedést.

Samantha Peert azonban nem hagyja nyugodni, hogy valaki árulkodásának köszönhetően rúgták ki őket az iskolából. Tudja is, hogy ki tette ezt, most nyilvánosan üzent is neki:

A kommentelők ezt nagyon izgalmasnak gondolták, többen is azt írták, hogy már alig várják, hogy kiderüljön, hogyan akar visszavágni a tanárnő a lebuktatásért. Sokan persze rögtön arra tippeltek, hogy Samantha biztosan el akarja csábítani a nő férjét, de gyorsan tisztázta, hogy nem ezt tervezi.

Remélhetőleg a célszemély nem látta ezt a Twitter-bejegyzést, különben biztosan nem adja el az extanárnőnek a büféskocsit. Persze az is lehet, hogy Samantha már egy másik ördögi tervet eszelt ki.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!