Sebestyén Balázsnak és Rákóczi Ferinek még szoknia kell az új helyzetet. Szerintük ez olyan, mint egy gyászfolyamat.


Először indult el hétfőn Vadon Jani nélkül a Rádió 1-en a Balázsék című műsor. A mikrofonját azért bekapcsolták a stúdióban.

Vadon még decemberben jelentette be, hogy 15 év közös munka után otthagyja a csapatot, mert új kihívások vonzzák és szeretné megvalósítani egy sor régóta dédelgetett álmát.

- írták akkor a Facebookon.

Az ünnepek miatt január 8-án indult újra a műsor, a stúdióban azonban már csak Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri voltak ott. A helyzet azonban számukra is szokatlan volt, egy ponton Rákóczi meg is kérdezte Balázstól: „a Jani mikrofonját miért kapcsoltad be?”

„Kell idő még, erről még úgyis fogunk beszélni. Olyan ez, mint egy gyászfolyamat, persze, megyünk tovább, csináljuk, de ez egy búcsú, egy lassú folyamat.

- hangzott el az adásban.

Arról is beszéltek, hogy mikor Vadon bejelentette nekik a döntését, még próbálták marasztalni. Azonban szerintük látszott, hogy „ő ezt annyira elhatározta, ez nem egy pillanat döntése volt, egy ideje már benne volt ebben a sztoriban”.

A folytatás kapcsán azt mondta a két műsorvezető, keresgélni fognak, a cél pedig, hogy valaki olyat találjanak Vadon helyére, akivel jól érzik magukat.

(Forrás: Telex)

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!