Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Nehéz rálelnünk az igaz szerelemre, arra a személyre, aki minden szempontból a tökéletes számunkra - főként ha a mérce a kedvenc romantikus vígjátékaink főszereplői. Jóhír, hogy a szenvedélyes férfiak és a jövendőbeli mintaapák nem csak a filmvásznakon vagy a nők fantáziavilágában léteznek. A csillagok szerint ugyanis ők közelebb vannak, mint gondolnánk.

Íme azok a csillagjegyek, melyekkel valóra válik a "boldogan éltek, míg meg nem haltak" álom:

1. A Bika férfi

Ha van az életedben egy Bika férfi, nagyon szerencsésnek mondhatod magad. Ezek a férfiak mindig boldoggá teszik a szívük választottját, és jobban fogják szeretni őt, mint saját magukat.

Fő jellemvonásuk a stabilitás, és roppant hűségesek, ha beleszeretnek valakibe. Mi több, a Bika férfiak mindig állják a szavukat: ha egyszer megígérnek valamit, az úgy is lesz, mert nem szeretnek ellentmondani saját maguknak.

Legfőbb vágyuk, hogy nagy családjuk legyen, boldogságban és harmóniában éljenek, továbbá megóvhassák és szerethessék a feleségüket, illetve a gyerekeiket. Ezek a férfiak sosem hagynának faképnél egy nőt, annál inkább kitartanak mellette, jóban és rosszban egyaránt.

A hálószobában is kiváló szeretők, és számtalan feledhetetlen perccel ajándékozzák meg a párjukat.

2. A Rák férfi

A Rák férfiaknál jobb társ nem is létezik. Amennyiben beleszerettél a jegy egyik szülöttjébe, biztos lehetsz abban, hogy a kapcsolatotok örökké fog tartani, mert ők gondoskodnak róla, hogy ez így legyen.

A Rák férfiak a horoszkóp legcsaládcentrikusabb szülöttjei, és imádni fogják a párjukat, míg meg nem halnak. Életük értelme a szerelmük és a gyerekeik, ezért mindent megtesznek annak érdekében, hogy boldognak lássák a családjukat. Ugyanakkor a horoszkóp legromantikusabb férfijai is: gyakran lepik meg a párjukat apró gesztusokkal, romantikus ajándékokkal.

Ő az a pasi, aki sosem fog megfeledkezni a születésnapodról vagy az évfordulótokról. De nagyon fontos, hogy ne játszd el a bizalmát, mert ha ez megtörténik, örökre el fogod veszíteni őt.

3. A Halak férfi

Egy Halak férfi mellett nem fogod tudni, mint jelent a szerelmi csalódás. Érzékenyek, romantikusak és hűségesek, ezek a férfiak sosem fognak fájdalmat okozni neked, épp ellenkezőleg: a hetedik mennyországba kalauzolnak téged.

A Halaknak elég színes a fantáziája, ezért a legkreatívabb és legszokatlanabb meglepetésekkel halmozzák el a szerelmüket. Velük egy randevú sem lehet szokványos. Mellettük ugyanis egy nő biztosan nem unatkozhat.

Meglehet, hogy a viszonyotok elején tévesen vonsz le következtetést velük kapcsolatban, és azt hinnéd, nagyon visszahúzódóak és szégyenlősek. A látszat azonban csal. A Halak férfiból ugyanis éppen ez nem hiányzik: nem ismer gátlásokat, és a hálószobában is egy igazi Casanova. Mi több, nagyon jók a megérzései, ezért szavak nélkül is pontosan tudni fogja, mi nyomja a lelked, vagy mit is szeretnél.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!