Elmesélte, mit élt át és mit gondol most, hogy már sokkal jobban van.


Bár sok, a "halál kapujából" visszatért ember mesélte el, hogy egy fényt és alagutat látott, amely a túlvilágra vitte, de egy brit férfi egészen mást élt át – írja a Daily Star.

Az 55 éves Kevin Hill két éve, 2021-ben ment el az orvoshoz azért, mert a lába vizesedni, fájni kezdett. Először nem vették komolyan a tüneteit, de miután többször is bement a rendelésre, végül elküldték kardiológiára.

A vizsgálatok alapján kalcinózissal diagnosztizálták, ami egy ritka betegség. Ilyenkor kalciumsók rakódnak le a különböző szövetekbe és gyulladást, fertőzést okoznak.

Hillnél a kalcium a lábak bőr- és zsírszöveteiben rakódott le. A végtagjai kisebesedtek, majd közel három liter vért veszített. Végül leállt a szíve és újra kellett éleszteni.

Ezek után a férfi arról számolt be, hogy nem fényt látott, hanem kilépett a testéből. Ott állt az ágya mellett és látta, hogy mi történik körülötte és vele, ahogy próbálják újraéleszteni.

– árulta el.

Azt érezte, hogy lassan elalszik. Mikor újra felébredt, akkor megint a testében volt. Úgy érezte, hogy az egész élete megváltozott:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!