A Grace klinika egykori sármos dokija már igazán megérdemelte, hogy elnyerje a People Magazin által minden évben kiosztott elsimerést.


Csaknem két évtized telt el azóta, hogy Patrick Dempsey Derek "Mgcsábító" Shepherdként bekerült a köztudatba, hála a Grace Klinika című sorozatnak. Ezt követően sorra játszotta a szívtipró szerepeket, azonban a People Magazin csak most, 2023-ban választotta meg az év legszexibb férfijának.

„Örülök, hogy ez életemnek ezen a pontján történik meg” - mondta ennek kapcsán az 57 éves Maine-i születésű színész.

A szívéhez a Dempsey Center nevű projektje áll, amit néhai édesanyja tiszteletére alapított, hogy támogassa a rákos betegeket és szeretteiket.

Másik szenvedélye a családja. Feleségével, az 57 éves Jillian sminkmesterrel, valamint gyermekeikkel, a 21 éves Talulával és a 16 éves ikrekkel, Sullivannal és Darbyval tölti szabadidejét, emellett pedig kiéli a versenyautók iránt érzett olthatatlan szenvedélyét.

És hogy mit érzett, mikor megtudta, hogy ő lett a legszexibb férfi a világon?

- mondja nevetve. „Teljesen megfeledkeztem róla, és soha nem is gondoltam arra, hogy ilyen helyzetbe kerüljek. Szóval az egómnak jót tett.”

De elmondta azt is, hogy a gyerekei egészen biztosan gúnyolni és piszkálni fogják majd az elnyert címmel, és minden okot kitalálnak majd, hogy bizonyítsák, ez miért is nem igaz. De persze ez egyáltalán nem zavarja, mert szerinte így tartják őt fiatalon.

People Magazine (@people) által megosztott bejegyzés

Szerencsére hamarosan újra láthatjuk a mozivásznon is, ugyanis a Michael Mann rendezte Ferrari-életrajzi filmben tér majd vissza Piero Taruffi olasz versenyzőként. A szerepet pedig annyira akarta, hogy mikor látta a film körüli egyeztetések hírét, ő maga hívta fel Micheal-t, hogy elmondja neki, szeretne részt venni a filmben.

A teljes interjút itt lehet megnézni angol nyelven:

Forrás: People

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!