Az új eszközzel meggyűlt a bajuk. A fiúk mesélnek arról, honnan jött az ötlet, és mi volt a nehézsége az új elemnek.


Fenn a levegőben és fejjel lefelé is táncol a Fricska. A leggyorsabb lábú néptáncos fiúk újra nagy fába vágták a fejszéjüket. Elhatározták, a levegőt is meghódítják új előadásukban.

Néptánc még nem volt a levegőben - mondják. Ezért nekiálltak kipróbálni, és hamarosan bemutatják, hogy mit találtak ki. Annyit elmeséltek, hogy bár sportosak, azért meggyűlt a bajuk az új eszközzel.

VIDEÓ: Az RTL Fókusz beszámolója

Ritmus az egész életünk-vallják a világ leggyorsabb néptáncosai, a Fricska Táncegyüttes tagjai: Moussa Ahmed, Papp Gergely Bálint és Papp Máté Bence.

A Britain’s Got Talent londoni tehetségkutatóján berobbant három fiatal azóta bejárta a világot. Számos nemzetközi rendezvényen képviselték óriási sikerrel hazánkat. A Fricska a modern mozgásművészet eszközeivel új dimenzióba helyezi a hagyományos néptáncot. Legutóbb az angol uralkodó család és európai királyi méltóságok előtt mutatták be meghökkentően virtuóz, dinamikus táncaikat.

Most idehaza először láthatja a közönség őket önálló estjükön. A három fiú korokon és műfajokon átívelő produkciójában a Roma Soul, Petrás Mária, cirkuszművészek és meglepetésvendégek is szerepelnek - írták a március 27-i eseményükhöz.



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!