Allie Raet kirúgták a kórházból az OnlyFans miatt. Mára milliomos lett az oldalnak köszönhetően.


Korábban ápolónőként dolgozott egy kórház sürgősségi osztályán Allie Rae, akit mellékállása miatt rúgtak ki, írja a Daily Star. A 38 éves nő az egészségügy mellett az OnlyFans segítségével egészítette ki a jövedelmét, ezt azonban a kórházban nem nézték jó szemmel.

Éppen a rengeteg pénz volt az egyik oka annak, hogy idővel a fiai elé állt, és elmondta nekik, hogy mivel keresi a kenyerét.

Allie és férje közösen döntöttek úgy, hogy az akkor 18 éves fiúnak elmondják a valóságot, nehogy a barátaitól tudja meg, mivel foglalkozik az anyukája. Várakozásukkal ellentétben azonban a fiúk egyáltalán nem csináltak nagy ügyet az esetből, sőt még büszkék is voltak. Azóta pedig úgy élnek, mintha semmi sem történt volna: az anya szokatlan karrierje egyáltalán nem befolyásolta a kapcsolatukat.

Eleinte még blokkolta őket a közösségi oldalakon, de az előfizetőket nem tudja így szűrni. Ezért aztán inkább nem is gondol erre, amikor a 20 és 18 éves fiúk haverjai átmennek hozzájuk alkalmanként.

Egyedül a legkisebb fiú nem tudja még, hogy mivel foglalkozik az édesanyja. A 13 éves gyereknek egyelőre azt mondták, hogy modellkedik és a TikTokon is nagyon népszerű.

The Allie Rae (@theallierae) által megosztott bejegyzés


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!