Bea kábítószerezéssel, Curtis gyógyszerfüggéssel vádaskodik, közben mindketten a másik korán élcelődnek. A helyzet fokozódik.


Ahogy arról mi is beszámoltunk, durva odamondogatás kezdődött Curtis és Gáspár Bea között azután, hogy Bea asszony férje, Gáspár Győző egy képet posztolt a család látogatásáról a Ferencváros-Debrecen meccsen a Groupama Arénában. A balul elsült látogatást nem hagyhatta szó nélkül a rapper, aki megrögzött Újpest-szurkoló, aktív focista korában öt évet a lila-fehér csapatban játszott.

Az újdonsült kormánypárti és akut fradista popénekes felesége a közösségi médiában azt írta: „Engem nem érdekel, ha utál, de a népeket ne hergelje! Tulajdonképpen semmivel sem különb, mint a férjem. Nem is értem a felháborodásának az okát! Nyugodjon le mindenki, eddig nem jártunk meccsre, ezután még többet fogunk! Ezt nem Győző mondja, hanem én!”

Itt akár véget is érhetett volna az üzengetés, de Curtis temperamentumát ismerve azért várható volt, hogy van még a sztoriban. Így is lett. Az újpesti rapper ezúttal már kifejezetten Bea asszonynak üzent:

„Csókolom, Bea néni! Bocsánat, hogy csak most reagálok, de csak most jelezték, hogy írt nekem. Fura az egész, egy idős asszonnyal vitázni az ura miatt, de sajnos, belekerget a helyzetbe. Ez inkább nem is vita lesz, hanem elmagyarázom önnek gyorsan és érthetően.

Nem utállak titeket! Egyszerűen szánalmasnak tartom azt, hogy ebben a gyönyörű sportágban, amit labdarúgásnak hívunk, ilyen FIZETETT szurkolókat alkalmaznak klubok. A labdarúgás tradíció, szenvedély, PÉNZBEN NEM MÉRHETŐ!

A rasszista jelzőt külön kikérem magamnak, de valószínű rossz az, aki rosszra gondol! Én életemben nem cigányoztam élő adásban, ameddig ti előszeretettel GÁDZSÓZZÁTOK a magyar embereket.

Tényleg ezzel a lefutott kábszerszippantással akarsz engem bántani?

Én ezennel lezártnak tekintem ezt a vitát, és minden jót az egész családnak.

Hajrá Magyarország, hajra Újpest!”

– írta 24 órán át látható Insta-sztorijában.

Természetesen a méltó válasz sem maradhatott el, Gáspár Bea szintén érzékeny helyen mart bele az exfocistába. Miután megköszönte a megszólítást („Örülök, hogy illemtudó vagy”), a következőt írta:

Az ügy kapcsán pedig: a sportot nem lehetne gyűlöletkeltésre használni sem neked, sem másnak! Figyeld a postát, mert küldök neked és a párodnak egy tiszteletjegyet a FRADI VIP-be, ha tökös vagy, eljössz és együtt nézzük a meccset, kisfiam.”

Kérdés, hogy vajon folytatódik-e a háború a család és a rapper között, és elővesznek-e újabb ütőkártyákat, vagy teljesen átfordulnak az ironizáló stílusba.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!