Zimány Linda itt van velünk, és hát… mióta követem, ugye, az elmúlt hetek csak arról szóltak, hogy nyeltem a nyálamat, asszem mondhatom, merthogy olyan képeket tett fel, amitől az ész megáll. Nagyon durvákat.

- konferálta fel Kadlecsek Krisztián a FEM3 Caféban Zimány Lindát, aki Görögországban dolgozott/nyaralt az elmúlt hetekben.

Ennek kapcsán hívták be a modell-influenszert a stúdióba, hogy mesélje el, hogyan működik egy ilyen nyaralással egybekötött munka. Kadlecsek aztán felemlegetett egy fotót, ahol állítása szerint nem tudták eldönteni, van-e ruha Zimányon vagy nincs.

A modell aztán elmesélte, hogy munka miatt utazott ki blogger barátnőjével Szantorinibe, ahol a hotelben eltöltött napokért cserébe fotókkal kellett promózniuk a helyet. Ahogy mesélte, 70-30%-ban oszlott meg a munka és a pihenés, de még így is megérte.

Nem túlzunk, ez a hat magyar celeb egész Európát körbenyaralta idén

Megint Zimány Linda nyert, a legkevesebbszer pedig Vajna Tímea utazott.

Kitértek arra is, hogy az influenszereknek már drónt is tudni kell kezelni egy ilyen partneri megállapodás esetében, viszont

a hazai influenszerek helyzete nem annyira jó még itthon, ellenben a külföldiekkel, akiknek sokkal elfogadottabb már a megítélésük.

via GIPHY

Még egy csavar van a történetben, ugyanis Zimány kommentelt egyet Kadlecsek Instagram-képéhez, azzal a szöveggel:

Uu ez nagyon jo! Tiszta #travelinfluencer vagy????????????

Válasz is érkezett:

@lindazimany vannak példaképeim☝️ ????????

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Kadlecsek Krisztián (@kadlekrisz) által megosztott bejegyzés, Szept 28., 2019, időpont: 11:22 (PDT időzóna szerint)

Ha nem akarsz lemaradni a celebhírekről…

akkor neked szól legújabb Facebook-oldalunk, a Nejlon, ahol éppen egy szuper közösség épül és ahol a hazai híres és/vagy érdekes emberek vannak a középpontban.

Kiemelt kép: FEM3


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!