Az MKKP polgármester-jelölteket indítana az I., a III. és a VII. kerületben is, cserébe a DK-s Élő Norbert megzavarhatja a kialakult erőviszonyokat Kovács Gergely hazai terepén, a Hegyvidéken.


Nagyon úgy tűnik, hogy komolyan összerúgta port Demokratikus Koalíció (DK) és a Magyar Kétfarkú Kutyapárt (MKKP) az önkormányzati választás előtt, és egymást vádolják azzal, hogy a másik viselkedése a Fidesz győzelmét hozhatja a helyi voksolásokon.

A viccpártból egyre inkább fajsúlyos tényezővé nőtt MKKP eldöntötte: saját jelöltet indít néhány olyan kerületben is, ahol jelenleg ellenzéki polgármester van, de annak működésével nincsenek megelégedve. Ilyen az I., a III. és a VII. is. Utóbbi kettőben DK-s a polgármester (Óbudán Kiss László, Erzsébetvárosban Niedermüller Péter), míg a Várnegyedben regnáló V. Naszályi Márta mögött is ott áll Gyurcsány Ferenc pártja.

A DK Ne veszélyeztesse ráindulással a Kutyapárt a közös ellenzéki polgármester-jelöltek győzelmét a fővárosi kerületekben! címmel adott ki sajtóközleményt szombaton. Szerintük

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!