Egy hete már annak, hogy nyilvánosságra került Szájer József meleg szexpartin való részvétele, majd ereszcsatornán át menekülése, de még mindig érkeznek rá meglepő magyarázatok.

Most Bulgáriában állt elő egy elmélettel Georgi Markov, Orbán Viktor egyik nagy rajongója, aki könyvet is jelentett meg a magyar miniszterelnökről. Az Orbán-jelenség című művet magyarra is lefordították.

A politikust az egyik vezető bolgár tévécsatorna kérdezte meg a Szájer-botrányról, valamint arról, hogyan fér össze a Fidesz melegellenes retorikája egy „brüsszeli bordéllyal” - bár Szájert nem egy bordélyban kapták el, hanem egy privát házibuliról távozva.

„Szájer 2006-tól kezdve EP-képviselő, és ezt az ember megfertőzték. 14 éven át reggeltől estig a gender-elméletet, a melegházasságot, a homoszexuálisokat, biszexuálisokat, triszexuálisokat, poliszexuálisokat, transznemű embereket hallotta. Megfertőződött, elkapták. Ezért kéne az EP-képviselőknek csak egy ciklust Brüsszelben tölteniük”

– idézi a Szabad Európa Markovot, aki azt hallotta egy barátjától, hogy az Európai Parlament kávézójában „párban ülnek a férfiak, mert megfertőzte őket a gender-ideológia”.

hirdetés

„14 éven át tömték Szájer fejét, amire azt mondta: Próbáljuk ki! Nagy a kísértés”

- fogalmazott Markov.

A videót a Twitteren lehet megtekinteni, a számunkra fontos rész angolul van feliratozva:

Markov véleményének némileg ellentmond, hogy Szájer egyik jó barátja, a szintén Fidesz-alapító Bayer Zsolt publicista úgy fogalmazott: „Józsi küzdött ezzel a rettenetes démonával, nem tudom mióta”, míg a vele egy műsorban szereplő Bogár László, Fidesz közeli gazdasági tanácsadó azt mondta, „ennek a kockázatát harminc éve tudja mindenki a Jóskával kapcsolatban”.



hirdetés