Tizenkét gyereke közül csak a Paulina és egy fogyatékkal élő fia maradt vele. A lányával úgy viselkedtek, mintha házasok lennének.


Gyilkossággal és vérfertőzéssel vádolja a lengyel rendőrség az 54 éves Piotr Gierasikot és lányát, Paulinát, ezért letartóztatták őket, miután a czerniki-i

Kettő közülük vélhetően a vérfertőző kapcsolatukból származott. A harmadik a férfitől és egy másik megerőszakolt lányától – írja a Mirror.

A letartóztatott apa harmadik lánya elmondta, hogy szörnyű körülmények között éltek. A hűtőt elzárta előlük, a férfi döntött arról, hogy mit és mikor ehetnek. Legtöbbször hideg rizst vagy valami gabonafélét kaptak, míg a "kedvenc" lánya, Paulina jobb ételeket ehetett, ruhát és kozmetikumot is kaphatott.

Apja azért, hogy más férfiaknak ne tetsszen, kopaszra nyíratta a nő haját. Állítólag istenként tisztelte apját.

A lány egy cukrászdában dolgozott, ahol úgy látták, mintha terhes lenne, majd egy kilenc napos szabadság után sovány tért vissza. Ők jeleztek végül a szociális szolgálatnak, akik értesítették a rendőrséget.

A rendőrök vették észre, hogy a pincéből bűz érződik - írja a Daily Mail. A lap szerint a férfit ötször is kihallgatták az elmúlt tizenkét évben, de bizonyíték hiányában és mert a lányai nem tettek rá terhelő vallomást, mindig ejtették az ügyét.

A helybéliek ugyanis sejtették, hogy mi történhet a családban és ezt többször jelezték is. A házból nyögéseket, sikolyt hallottak, és látták, ahogy a férfi úgy sétált a lányával, mintha házasok lettek volna, és "kedvesemnek" szólították egymást.

A lap megjegyzi, hogy a férfi özvegy volt. Feleségétől 12 gyereke született, 8 fiú és 4 lánya. Letartóztatásakor már csak Paulina és a 24 éves fogyatékkal élő fia élt vele. Többi gyereke elmenekült.

A férfi a kutyájával is kegyetlenül bánt, a bernáthegyi mindig láncra volt kötve, verte és éheztette. Végül a 28 kilós, sovány ebet menhelyre vitték.

Forrás: 24.hu

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!