Egy korábban ott állomásozó katona szerint a turisták el sem hinnék, hogy milyen állapotok uralkodnak az épületen belül.


Sokkoló képek kerültek nyilvánosságra abból az ikonikus Wellington-laktanyából, ahol a brit hadsereg öt legkiemelkedőbb ezrede állomásozik, akik közül számos katona tavaly szeptemberben a királynő temetési menetén is felvonult.

A Wellingtoni laktanyát eredetileg az 1830-as években tervezték és jelenleg az öt ezred mintegy 500 katonájának ad otthont.

Az egyik korábbi gárdista úgy fogalmazott a barakkban uralkodó állapotokról, hogy undorítóan bánnak azokkal a katonákkal, akik nagyon fontos munkát végeznek. Szerinte a brit foglyok életkörülményei jobbak, mint amit például neki el kellett viselnie, amíg ott szolgált. A volt katona azt is hozzátette, hogy csak a közlegényeknek kell ebben a mocsokban élniük, a tisztek teljesen más bánásmódban részesülnek.

Egy másik katona arról beszélt, hogy amikor szóvá tették a feletteseiknek a , akkor vagy teljesen figyelmen kívül lettek hagyva vagy elküldték őket melegebb éghajlatra, így végül felhagytak a panaszkodással.

IDE KATTINTVA lehet megnézni a képeket a laktanyában uralkodó áldatlan állapotokról.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!