A 24 éves édesanyának még most sem lehet nyugalma, elmondása szerint a férfi azt írja, hogy szereti, de közben őt hibáztatja a történtekért.


A fizikai erőszak után most a lelki terrorral kell megküzdenie egy fiatal, 24 éves édesanyának - írja a Blikk.

A féltékeny férfi korábban nem tudott beletörődni abba, hogy szakítottak, ezért elrabolta a nőt, betuszkolta a csomagtartóba, egy erdős területen bántalmazta, megerőszakolta, majd késsel megfenyegette, hogy megöli. A nőnek végül sikerült elmenekülnie, a rendőrség pedig elfogta az 50 éves férfit.

Brigitta kálváriája azonban nem ért véget. A lapnak elmondta, hogy mi történt azóta:

"Kérelmezte a házi őrizetet, de nem engedélyezték neki. Folyamatosan kapok tőle leveleket, amit jeleztem, hisz nem vagyok kapcsolattartó, hiszen én a sértett vagyok. Azóta meghosszabbították az előzetes letartóztatását, november közepén lesz a tárgyalása.

A lapnak egy jogász azt mondta az esettel kapcsolatban, hogy a nő letilthatja az üzenetküldést.

"Az áldozat jelezheti ezt a Büntetés-végrehajtási intézet felé, hogy ő nem kapcsolattartó, ezzel összefüggésben nem szeretné, hogy leveleket kapjon az elkövetőtől. Az a baj a jelenlegi rendelkezésekkel, hogy egyirányú. Ha nem kapcsolattartó valaki, akkor nem küldhet be semmit, de visszafelé ez nincs rendesen leszabályozva"

– mondta a szakértő.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!