Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Amikor Salamon király levonult a hegyről, az összegyűlt emberek azt mondták neki.

Te vagy a mi ihletforrásunk! Szavaid hatására szívek változnak meg, és a bölcsesség megvilágítja elménket! Türelmetlenül várjuk, hogy hallgathassunk Téged!

Mondd, kik is vagyunk mi valójában?

Ő elmosolyodott, és azt mondta:

Ti vagytok a világ világossága! A csillagok vagytok! Az Igazság templomai vagytok! Mindegyikőtökben jelen van az egész Univerzum! Hallgassatok a szívetekre és az ott rejlő szeretetre! Mert boldogok azok, akik ismerik a Teremtő nyelvét!

Mi az élet értelme?

Az élet az út, a cél és a fizetség is egyben. Az élet nem más, mint a szerelem tánca. A ti feladatotok, hogy kiviruljatok. Hogy létezhettek, ez nagy ajándék az élettől. Az életetek nem más, mint az Univerzum története, ezért aztán szebb mindenféle elméletnél. Úgy viszonyuljatok az élethez, akár egy ünnephez. Mert az élet a jelen, aminek lényege, hogy jelen legyetek ti magatok is benne.

Miért történnek velünk szerencsétlenségek?

Ki mint vet, úgy arat! A szerencsétlenség is a ti választásotok. A szegénység az ember találmánya. És a keserűség a nemtörődömség eredménye. Hibáztatva, elveszítitek az erőtöket és elűzitek a boldogságot. Szegény az lesz, aki fölöslegesen pazarolja idejét.

Hogyan legyünk úrrá a nehézségeken?

Ne ítélkezzetek magatok fölött! Mert Isten teremtményei vagytok mind! Mondjatok mindenért köszönetet. Örüljetek, mert az öröm csodákra képes. Szeressetek, mert aki képes önmagát szeretni, az mindenkit szeret! Boldogan imádkozzatok és a szerencsétlenségek el fognak kerülni benneteket! Imádkozzatok, de ne alkudozzatok a Mindenhatóval! A legszebb ima a dicséret, és a lélek számára a legfontosabb a boldogság.

Melyik a boldogság felé vezető út?

Boldogok azok, akik szeretik egymást, elégedettek és békések, akik megtalálják önmagukban a Mennyországot. Boldogok azok, akik keresnek, és beteljesítik a sorsukat. Boldogok, akik megismerték az Egységet, a Mindenhatót, a harmóniát és tudják gyakorolni a megbocsájtást.

Mi a bőség titka?

Az életetek Isten nagy ajándéka, és Isten az emberi szív kincse. A gazdagság kifogyhatatlan, és a bőség korlátlan. A világ elég gazdag ahhoz, hogy mindenki gazdag lehessen. Minél többet adtok, annál többet kaphattok cserében. A boldogság a házaitok küszöbén áll. Boldogok azok, akik kincseket találnak önmagukban.

Hogyan éljünk világosságban?

Éljétek meg az élet minden pillanatát, mert egy nem megélt élet szomorúságra ad okot. Ami van belül, az van kívül is. A világ sötétsége, a szívek sötétségéből fakad. Az ember a Nap magva. Boldogok azok, akik törekednek a világosság felé.

Hogyan találjuk meg a harmóniát?

Éljetek egyszerűen! Ne tegyetek rosszat senkivel. Ne irigykedjetek. Éljetek a szépnek! Alakítsátok át a múltat azzal, hogy elfeleditek. Töltsétek meg testeteket szeretettel. Legyetek a szerelem energiái, mert a szerelem inspirál. Ahol szeretet van, ott van a Mindenható is!

Hogyan érjük el a tökéletes életet?

A boldog ember másokat is megváltoztat. A boldogtalan örökre szolga marad, mert a boldogság a szabadságot szereti. A boldogság ott van, ahol szabadság van! Legyetek nyitottak a világra és a világ megnyílik előttetek!

És szeretetteljesen végig nézett az embereken, majd hozzátette: Sok mindent megnyit majd előttetek a Hallgatás. Csak mindig legyetek önmagatok!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!