Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

A zodiákusban fellelhető csillagjegyek vonásai igencsak széles skálán mozognak, vannak, akikbe bele van kódolva a törődés és a kedvesség, míg mások inkább hajlamosabbak a rosszra, és ezért, az utóbbiak csoportja sok mérgező kapcsolatot alakítanak ki másokkal.

Egész pontosan 6 ilyen mérgező természetű csillagjegyről beszélhetünk, ami eléggé lehangoló, ugyanis ez pontosan a 12 csillagjegy felét képezi. Ha nagyon képletesen akarjuk szemléltetni a dolgot, akkor azt is mondhatjuk, hogy ők hatan a zodiákus árnyékos felén helyezkednek el.

No de nem kell egyből megijedni, ha a te csillagjegyed is szerepel az alábbi listán, ugyanis az nem azt jelenti, hogy rossz ember lennél. Arról van szó, hogy ez a 6 csillagjegy inkább hajlamosabb a negatív dolgok bevonzására, és az így kialakult lehúzó légkörből nehezen képesek szabadulni. Sokkal könnyebben bántanak meg embereket, anélkül, hogy azt észrevennék, és az önazonossággal is problémájuk van.

Bika

A Bikák nagyon sokszor tűnnek hamisnak és megjátszósnak, de mindez azért van, mert túl sok dolgot szeretnének titokban tartani magukról. Másik igen jellemző tulajdonságuk, hogy mindaddig hozzá sem látnak a feladataik elvégzésének, míg a gyertya a körmükre nem ég. Az emberek azért tartják őket mérgező személyiségeknek, mert zárkózottságuk miatt sosem lehet pontosan tudni, hogy mire számíthatunk tőlük.

Ikrek

Az Ikrek csillagjegy azért tűnhet gyenge jellemnek, mert általában minden fajta szituációba belekeverednek és beleállnak. Imádják, ha az események folyamatosan pörögnek körülöttük, ezért szinte bárkihez képesek csapódni. Éppen ezért az emberek kétszínűnek tarthatják őket, mivel tényleg nehéz egy idő után eldönteni, hogy éppen most melyik oldalon állnak.

Mérleg

A Mérlegek valamiért nagyon bénák abban, hogy kifejezzék az érzelmeiket. Mivel folyamatosan fallal veszik magukat körbe, elszigetelődnek a külvilágtól, s így ha a társaságukba keveredsz, olyan, mintha egyedül lennél, mert egyszerűen nehezen lehet kapcsolatot teremteni velük.

Skorpió

A Skorpiók nagyok mókás és izgalmas emberek, de ugyanakkor rendkívül féltékeny típusok. Ha szerelmi kapcsolatba kerülsz velük, akkor folyamatosan azt érezheted, mintha a tulajdona volnál, és a folyamatos kontrolljuktól szinte alig lehet szabadulni.

Nyilas

A Nyilasok szeretnek másokkal játszadozni, mivel az esetek nagy többségében egyáltalán nem veszik észre, hogy milyen sokat jelentenek a körülöttük lévőknek. Ők tipikusan azok az emberek, akik ha gondolnak egyet ott hagynak csapot-papot és továbbállnak. Ez a körülöttük lévő emberek szemszögéből eléggé fájó tett, mivel nagyon szerethető személyiségekről van szó, s így hiányukat mindig rosszul kezelik egy ideig az emberek.

Bak

A Bakokat sokszor látják el azzal a címkével, hogy hamisak, mivel eléggé furcsa módokon próbálják meg megoldani az ügyeiket. Túlságosan komolyak és merevek, ráadásul az aktuális hangulatuk is sokat nyom a latba abból a szemszögből, hogy most épp hogyan viselkednek az emberekkel. Mindenkitől elvárják, hogy a szabályoknak megfelelően éljék az életüket, és ez a fajta irányítás sokakat bosszant.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!