Terzel Rasmus feleségül ment az 51 évvel idősebb Wilson Rasmushoz, miután 2016-ban egy táncos rendezvényen egymásba szerettek. Wilson azonnal kinézte magának a fiatal nőt, majd összeszedte bátorságát, és szóba is elegyedtek - írta meg a Mirror.


A kölcsönös vonzódás már az első randevúk során egyértelműnek bizonyult. Wilson kifejezetten örül, hogy fiatalabb a felesége, hiszen így lesz, aki vigyázzon rá, ha még idősebb lesz. A nő azt mondja, élvezi férje bölcsességének és élettapasztalatának előnyeit. Ráadásul a családjaik is elfogadták a kapcsolatukat. Terzelt az sem zavarja, hogy a férfinak korábban volt már egy házassága (elhunyt a felesége), lánygyermekei és Tereznél idősebb unokái vannak, sőt: Wilson a felesége édesanyjánál is idősebb huszonnégy évvel. A házaspár szexuális élete állítólag kifogástalan, a feleség szerint idősebb férje figyelmesebb szerető, mint a fiatal férfiak.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Terzel Rasmus-Williams (@terzelrwilliams) által megosztott bejegyzés

A kétfős család a dél-afrikai Fokvárosban él, Wilson nem meglepő módon anyagilag is támogatja felesége jogi tanulmányait. A szerelmesek úgy gondolják, hogy a korkülönbség pozitív hatást gyakorol a kapcsolatukra, ugyanis kiegészítik egymást. Amikor Terzel apja elhunyt, a férfi támogatta a nőt, az asszony pedig a modern technika rejtelmeibe avatja be idős kedvesét.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Terzel Rasmus-Williams (@terzelrwilliams) által megosztott bejegyzés

Gyermeket nem terveznek, mert így is boldogok, viszont az utcán sokan megbámulják őket, ám leginkább azt fájlalják, hogy az interneten Terzelt aranyásónak és ribancnak nevezik.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!