Súlyos sérüléseiből felépülve két és fél év kihagyás után 17 ponttal segítette győzelemhez Klay Thompson a Golden State Warriors együttesét, amely 96-82-re legyőzte a vendég Cleveland Cavalierst az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) legutóbbi játéknapján.

Kapcsolódó

Olyan elképesztő meccsek voltak az NFL-alapszakasz utolsó körében, hogy azt nehéz lesz a rájátszásban felülmúlni

Három, továbbjutásra hajtó csapat meccsén is hosszabbítás volt.

Thompson 941 napot hagyott ki, a 2019-es nagydöntő hatodik mérkőzése óta nem játszott,

akkor a Toronto Raptors elleni összecsapáson elszakadt a szalag a bal térdében, majd a felépülése során Achilles-ín-szakadást szenvedett.

A hazaiaknál az NBA történetének legjobb hárompontosdobója, Stephen Curry 29 pontot szerzett, a Warriors pedig ezzel a sikerrel beérte a 30/9-es győzelem/vereség mutatóval eddig egyedül ligaelső Phoenix Sunst.

A Los Angeles Lakers otthon kapott ki a Memphis Grizzliestől, amelynek ez volt sorozatban a kilencedik győzelme. A meccs leglátványosabb megmozdulását Ja Morant hozta össze, a vendégek irányítója előbb eladta a labdát, majd egy egészen elképesztő blokkot mutatott be a Lakers támadásának végén.

NBA, alapszakasz

Golden State Warriors-Cleveland Cavaliers 96-82
Brooklyn Nets-San Antonio Spurs 121-119 - hosszabbítás után
Los Angeles Clippers-Atlanta Hawks 106-93
Orlando Magic-Washington Wizards 100-102
Toronto Raptors-New Orleans Pelicans 105-101
Houston Rockets-Minnesota Timberwolves 123-141
Oklahoma City Thunder-Denver Nuggets 95-99
Dallas Mavericks-Chicago Bulls 113-99
Portland Trail Blazers-Sacramento Kings 103-88
Los Angeles Lakers-Memphis Grizzlies 119-127

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!