A nő két kisgyermekét 9 napra egy "kínzókamraként" jellemzett, mocskos lakásban hagyta, mindenféle élelem és felügyelet nélkül, miközben szeretőjével múlatta az időt - adta hírül a Daily Mail.

A 23 éves Vladislava Trokhumchukot kisfia, a még 2. életévét sem betöltő Danill halála miatt szándékos emberöléssel vádolják, ám ő nem mutat semmiféle megbánást, sőt a bírósági jelentések szerint nevetett a megpróbáltatásukon.

A 3 év körüli Anna csodával határos módon túlélte a történteket, ám rendkívül alultáplált állapotban találtak rá.

Az Ukrajna fővárosában található lakást, ahova a gyerekeket bezárták, Auschwitz-hoz hasonlítják. A kicsik tapéta és vakolat darabokon, illetve a saját ürülékükön tengődtek.

Az esetről nyilvánosságra hozott szörnyű felvételek után még rosszabb részletek derültek ki.

A Fakty nevezetű újság szerint a bírósági bizonyítékok arra utalnak, hogy az ördögi anya "nyereségvágyból kínozta gyermekeit", azzal a céllal, hogy ha nagyon betegnek tűnnek, online képeket posztolhat róluk és gyors pénzbeli segítségért könyöröghet az embereknek.

"Valószínűleg azt akarta, hogy betegnek, sápadtnak, csont és bőrnek tűnjenek, ezért zárta be őket élelem és víz nélkül"

- írta az újság.

A falakon a harapásnyomaikat is megtalálták, ami szintén azt bizonyítja, hogy így próbáltak táplálékhoz jutni. Az ajtó alatt pedig igyekeztek kikaparni a linóleumot, hogy rést vághassanak a külvilág felé.

A tragédia két éve történt, de a bírósági ügy még folyamatban van, mivel nemrég mondták ki, hogy az anya mentálisan ép és beszámítható állapotban van ahhoz, hogy a bíróság elé álljon.

A folytatásért lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>