Mindenki vágyik egy kényelmes és praktikus fürdőszobára. Azonban kis helyen elég nehéz ezt megvalósítani. Fontos, hogy minden fontos dolognak legyen hely, de ne legyen rumlis a szoba.

A Bright Side összegyűjtötte azokat a trükköket, amelyekkel kényelmesebbé teheted az otthonodat.

1. Kinyitható tükrös szekrény

A tükrös szekrények nagyon praktikusak lehetnek egy kicsi fürdőszobában. nem foglalnak el sok helyet, nem tűnik tőle kisebbnek a szoba, de mégis tökéletes helyet nyújtanak, ahová pakolhatsz.

2. Zuhanyfüggöny zsebekkel

Ha nincs hely a zuhanyfülkében polcok számára, akkor ezek a zsebek tökéletes pakolóhelyként szolgálnak. Beléjük teheted például a tusfürdőket, szivacsokat.

3. Egy szemetes kosár

Nagyon kényelmes, ha van egy kisebb szemetes kosarad a fürdőszobában, ezt mégis kevesen alkalmazzák. Keress egy kevésbé látható helyet a szemetesnek, ahová kidobhatod a használt fülpiszkálókat, vattakorongokat, és egyéb kisebb dolgokat. Sokkal kényelmesebb, mint kivinni őket a fő szemeteshez.

4. Tálca

Ez egy igazán stílusos és praktikus módja az olyan dolgok tárolásának, mint például a kozmetikai termékek, hajhoz való kiegészítők, vagy a szappan. Helyezd oda, ahol neked kényelmes, és hidd el, remekül fog mutatni.

5. Mosdókesztyű a szappanhoz

A majdnem elhasznált szilárd szappant az emberek többsége inkább kidobja. Azonban ha beleteszed egy mosdókesztyűbe és benedvesíted azt, akkor az apró szappanmaradékot is fel tudod használni.

6. Felmosó tartó

Ez a minimalista eszköz a falhoz rögzítve megtartja a felmosókat és seprűket, ezzel egy kis rendszerességet adva a szobának. Könnyen felkaphatsz egy felmosót anélkül, hogy az összes többi felborulna.

7. Kosarak

A kosarak rengeteg különböző méretben megtalálhatóak. A kisebbeket használhatod kozmetikumok tárolására, a nagyobbakat pedig például törölközőkhöz. Mivel a kosarak szellőznek, tökéletes helyet nyújtanak a törölközők számára.

8. Virágszirom alakú szappantartó

Ezeknek a szappantartóknak tapadókorong van az alján, így bárhová elhelyezheted őket. Ez a tartó engedi, hogy a víz kifolyjon belőle, így a szappan nem marad nedves. Akár a konyhában is használhatod szivacsok tárolására.

9. Fogantyú a WC ülőkéjére

Egy apró fogantyú lehetővé teszi, hogy úgy emeld fel a WC ülőkéjét, hogy nem kell hozzáérned. Így elkerülheted, hogy különböző kórokozók a kezedre kerüljenek. A kicsi méretének köszönhetően szinte alig lehet észrevenni.

Te melyik trükköt használnád szívesen a listából?

Mi a véleményed?


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!