A 27 éves nő az anyjával sétált Rómában, amikor rázuhant a 8 hónapos kutya. Az eb gazdája először elpusztult kedvencét kezdte el siratni, majd egy szemtanúra hivatkozva arról beszélt, hogy nem is találta el a fiatal nőt az ablakon kizuhanó állat.


Súlyosan megsérült egy várandós turista Rómában, amikor egy 85 kilós rottweiler kizuhant a harmadik emeleti ablakból, és összezúzta őt, miközben egy forgalmas utcán sétált - írja a New York Post.

A 27 éves svájci Ludovica Caprino az anyjával sétált az előkelő Via Frattinán, amikor rázuhant a 8 hónapos Cody, aki bele is pusztult a zuhanásba.

Tisztségviselők megerősítették a hírt, hogy a nő magzata szerencsére nem szenvedett semmiféle kárt, így várhatóan életben marad.

- magyarázta Caprino anyja, aki arról is beszélt, hogy először azt hitte, egy lövöldözésbe keveredtek. Csak néhány másodperccel később vette észre, hogy egy kutya zuhant a lányára, akit vér borított.

"Nem tűnt úgy, hogy eszméleténél van, ezért azt hittem, hogy meghalt. Megpróbáltam rávenni, hogy jöjjön, amire megpróbált felállni, de aztán mondtam neki, hogy inkább maradjon a földön” - magyarázta az édesanya.

A kutya gazdája, Emilia Monika Pawlak kijött az útra és a rottweilert kezdte el siratni annak ellenére, hogy egy sérült ember is volt a helyszínen. Később azonban állítólag meglátogatta Caprinót a kórházban.

- magyarázta Pawlak, aki a kiérkező rendőrségnek azt mondta, hogy vállalja a felelősséget, azonban úgy gondolja, hogy egy olyan baleset történt, amit nem tudott volna megakadályozni. Az eset óta már halálos fenyegetéseket is kapott.

Pawlak és párja, Gabriele egy szemtanúra hivatkozva azt is állítják, hogy a kutya valójában nem is találta el Caprinót. Eszerint a kutya hozzá sem ért a nőhöz, hanem csak olyan közel landolt hozzá, hogy félelmében elesett és ekkor ütötte be a fejét.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!