A fránya tizedesvessző: 18,90 helyett véletlenül 1890 fontos italt kért ki a családanya.


Élete legdrágább hibáját követte el egy nő a két ünnep között egy londoni bárban.

Lynsey és családja öt éjszakát töltött egy ötcsillagos hotelban, ahol rögtön első este komoly bakit sikerült produkálnia:

A nő a TikTokon azt mesélte, könnyek szöktek a szemébe, amikor meglátta a végösszeget – azt hiszem, ezzel sokan hasonlóan lettünk volna. Ráadásul amikor értesítette a pincért, ő is pánikba esett, és hívta egy felettesét.

A bárvezető nyugodt maradt, és megígérte, hogy elintézik az ügyet. Kisebb csoda, hogy Lynseyék ezek után néhány nap múlva is bemerészkedtek a trauma helyszínére, ahol a bár vezetője tárt karokkal fogadta. Szó szerint, hiszen kedvesen megölelte, és kollégáinak elmondta: ő az a vendég, aki miatt ki kellett bontaniuk a különleges viszkit, ami a koktél egyik alapja volt.

Lynsey ezután rákérdezett, hogy mi történt a pincérrel, amire először azt a választ kapta, hogy azonnal kirúgták. Amikor azonban ezen a nő kiakadt, a főnök elmondta, hogy csak viccelt. Igaz, a fiatal felszolgálót egy továbbképzésre küldték. A bár vezetője szerint nem az első esete volt, és tudnia kellett volna, hogy ha valaki egy közel kétezer fontos italt rendel, rá kell kérdezni, hogy a vendég biztos-e a döntésében.

@lynsey_36 Replying to @Caroline? ♬ original sound - Lynsey

(LADBible, 24.hu)

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!