Az ügyészség „nem látta bizonyítottnak”, hogy az áldozatok súlyos sérülést szenvedtek, ezért csak szabálysértésért vonták felelősségre a vezetéskor már akkor is eltiltott fiatalembert. Az áldozatok még ma is pszichológushoz járnak, az aranyifjú meg luxusnyaralásokra.


Furcsa módon méri az igazságot a magyar ügyészség. Még 2022-ben egy, a vezetéstől már akkor is jogerősen eltiltott fiatalember 70 milliós luxusautójával ripittyára törte egy család autóját. A Blikk az eset elképesztő utóéletéről írt.

Amikor a Ford Fiestában ülő Krisztina és párja megpillantották az eszeveszett sebességgel száguldó, majd megpördülő Mercedes-AMG GT C Roadstert, már csak imádkozhattak az életükért. Az autó ugyanis kiszámíthatatlanul pörgött és közeledett feléjük, mindez szinte egy szempillantás alatt történt meg.

Mindes Budapesten, a XI. kerületi Egér úton történt.

Krisztina elmondta a Blikknek, hogy a baleset után ki sem tudák nyitni az ajtót. A sokk hatásai mind lelki, mind fizikai értelemben nem múltak el. Fél év után sem tudott rendesen járni, a térdelés és guggolás most sem megy neki.

Ráadásul a balesetet okozó milliárdos aranyifjú nem először okoz tetemes károkat és sodor életveszélybe embereket. A TikTokon korábban olyan videókat osztott meg, ahol pont ezzel az autóval életveszélyesen driftel, száguldozik. Mint kiderült más is van a rovásán: Nagykovácsiban kidöntött egy kerítést egy másik autójával, állítólag a Halászbástya lépcsőjén pedig fennakadt terepjárójával, illetve a Hősök terére gumikarikákat égetett.

A Blikk megtalálta a közösségi oldalát, ahonnan már eltüntette életveszélyes mutatványaival hencegő bejegyzéseit, most már csak luxusutazásairól oszt meg tartalmat.

Visszatérve az ügyre. A magyar ügyészség, azt, hogy kis híján megölt két embert, tönkretette az egyetlen autójukat, tartós testi és lelki károkozást okozott egy olyan ember, aki már jogerősen el volt tiltva a járművezetéstől,

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!