A Cascade-hegység Washington állambeli szakasza mellett autózott Gia Fuda, amikor a kocsiból váratlanul kifogyott a benzin. A 18 éves lány úgy döntött, gyalog vág át a közeli erdőn, hogy minél előbb elérje a legközelebbi várost, ahol segítséget tudna hívni. A tini eltévedt, nyolc nap bolyongás után találtak rá az erdőben, ahol jobb híján bogyókon élt, írja a Mirror.

A rendőrség eleinte azt hitte, hogy elrabolták a fiatal lányt, mivel kocsijára már a keresés elején rábukkantak egy kietlen útszakaszon. Nem sokkal eltűnése előtt egy útmenti kávézóban vásárolt július 24-én, ahol a kamerák rögzítették is.

Majd hazafelé tartva megállt a Toyota Corollája egy erdős szakasz és egy jókora szakadék között. Mivel a közelben nem volt térerő, így segítséget sem tudott hívni, és őt sem érték el szülei. Ekkor merült fel az emberrablás gyanúja.

Gia úgy döntött, hogy egy közeli erdei hídon át megpróbál eljutni Skykomish városába, de útközben teljesen eltévedt. A lány jobb híján különböző bogyókat fogyasztott és a patak vizéből ivott, míg rá nem találtak.

A kutatók végül a patak mentén haladva előbb a lány ruhafoszlányait vették észre, majd később rátaláltak az eltévedt tinire is.

hirdetés

Miután Gia megmenekült, azt mondta, hogy a fáknak és a pataknak köszönheti az életét, mert a hatalmas hőségben ezen a szakaszon legalább valamennyire hűvös volt.

Miután hazaért, azonnal egy nagy adag tésztát, majd egy kis fagyit evett a 18 éves túlélő.



hirdetés